Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,981 $

Sáfrány Emese már teljesen más színben látja a világot

A Sztárbokszra készülő sztáranyuka elismerte, teljesen másképpen látja a világot, amióta édesanyává vált.

...svg content...Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sáfrány Emese hatalmas erővel készül a Sztárbokszra, minden oka megvan a bizakodásra, mert rendkívül erősnek tűnik. A modellkedésben is otthonosan mozog, szexi fotók látnak róla napvilágot, érzi a divatot.

Emese azonban egy ideje elsősorban édesanya, és rendkívül boldog a kisfia miatt. Hogy mikor talál rá az a szerelem, mely megváltoztatja az életét, és akár együtt öregedhetnek meg, nem tudni, ez a sors keze. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Addig sem unatkozik, sok közös élményt szerez a kisfiával, aki a legfontosabb számára. Nem tagadja, amióta édesanyává vált, igencsak más színben látja a világot, és sok minden tér el az életében.

„Amióta anya lettem, teljesen más színben látom a világot. Olyan dolgot hozott az életbe az anyaság, amitől teljesen át tudtam értékelni rengeteg dolgot.” – írta a posztjában Emese, a boldog édesanya.

Emese és fia között különleges a kapcsolat, ami a nehezebb napokon is energiát ad számára. „A nehezebb és a szomorúbb napokat is átírja az, hogy megélhetem ezt különleges kapcsolatot a fiam és köztem.”

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.