Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,077 $

Felborult egy teherautó az M3-ason, teljes szélességében lezárták a szakaszt

A felborult kisteherautó miatt az érintett sztrádaszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat pedig elterelik.

...svg content...Fotó: Unsplash
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

A Katasztrófavédelem jelentése szerint az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Mogyoród közelében, a 24. kilométernél történt a baleset, melynek körülményei egyelőre nem ismertek.

A faárut szállító jármű az oldalára borult, mely miatt a vontatmány is felborult, a rakomány pedig az úttestre szóródott. A gépkocsiból folyik az üzemanyag, így a hatóságoknak nagyon gyorsan közbe kellett lépniük. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A műszaki mentést végző gödöllői hivatásos tűzoltók ezt felitatják, megszüntetik a szivárgást, és a kerekeire állítják a járművet. Az érintett sztrádaszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelik.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.