Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

Rácz Jenő megint varázsolt, az egyik A Konyhafőnök- versenyző nagyon kiakadt (videó)

Rácz Jenő ismét varázsolt A Konyhafőnökben, addig az egyik versenyző igencsak kiakadt.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

„Elég volt az udvariasságból” – Geri nem finomkodott, megküzdött Zsuzsával. Amikor minden versenyző lecsapott az előttük elterülő alapanyagokra, Kurta Zsuzsa és Horváth Gergő is a vért szemelte ki magának. Egy gond volt csupán: csak egy valaki dolgozhatott ezzel az elemmel. Geri nem hagyta magát és versenyre hívta ellenfelét – írja az RTL Magyarország.

Lara 1 perccel a főzés vége előtt kezdett el tálalni. Czeglédi Laura elvesztette az időérzékét, éppen ezért eldöntötte, hogy otthonra beszerez majd egy stoppert, hogy jobban megtanulhassa, milyen az, amikor eltelik 5 perc. A megvilágosodása azonban majdnem túl későn jött, mert a 60 perces főzésből alig maradt 1 perc, ő pedig még semmit sem tett a tányérjára. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Kurta Zsuzsa nem hitte el, hogy Rácz Jenő csak neki tálalta ki az ételét. Amikor Rácz Jenő meglátta, hogy Kurta Zsuzsa hogyan tálalta ki az ételét, vérzett a szíve. Hiába készült el ugyanis a rengeteg elem, a tányér nem lett szép. A séf éppen ezért megmutatta versenyzőjének, hogyan kell ezt csinálni.

„Ennél férfiatlanabb húzást nem nagyon tudok elképzelni” – Izát felhúzta csapattársa döntése. Kerekes Balázs előnye volt, hogy ő dönthette el, ki milyen elemmel dolgozzon. A kék versenyző mindenkit meglepett, amikor saját csapattársának, Url Izának adta a legnehezebb alapanyagot.

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.

Győzelemmel köszöntek el Szoboszlaiék Klopptól a Liverpoolnál

A Liverpool számára már az utolsó forduló előtt eldőlt, hogy a harmadik helyen fejezik be a szezont, de nem volt mindegy, milyen hangulatban köszönnek el Jürgen Klopptól.