Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,54 Ft
Euró
387,76 Ft
Font
452,28 Ft
Bitcoin
66,224 $

Váratlan ajánlat érkezhetett a Liverpool középpályásáért

Törökországból az utolsó pillanatban még bepróbálkoztak.

...svg content...London, 2022. május 14. Thiago, a Liverpool játékosa büntetõrúgásból gólt szerez az angol labdarúgó FA-Kupa döntõjében játszott Chelsea – Liverpool mérkõzésen a londoni Wembley stadionban 2022. május 14-én. MTI/EPA/Neil Hall
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Habár az európai bajnokságok többségében már két hete véget ért a nyári átigazolási időszak, sőt, már a szaúdi ligából sem érkezik több hajmeresztő ajánlat, Jürgen Kloppnak még mindig van izgulnivalója.

Törökországból érdeklődtek ugyanis a Liverpool középpályása iránt, egyes sajtóhírek szerint pedig a Fenerbahce és a Trabzonspor is szerette volna megszerezni a 32 éves spanyol játékost. Soron kívül Üvegszilánkok voltak a gyermekek ebédjében az iregszemcsei általános iskolában, többen megsérültek

Klopp az elmúlt hónapokban féltucat középpályást vesztett, és bár Szoboszlai Dominik, valamint Alexis Mac Allister úgy tűnik, hogy sikeresen pótolják a kiesőket, Thiago-t már nem szívesen eresztené a német edző.

Úgy tűnik, hogy erre a spanyol sem vevő, ezt erősítette meg a Fabrizio Romano is az X-en közzétett posztjában. Mint írta, semmi esélyt nem lát arra, hogy Törökországba igazoljon Thiago.

Romano információi pedig készpénznek vehetők, így szinte biztos, hogy a ma záruló török átigazolási szezon során nem sikerül őt megszerezni. Jövőre már más lehet a helyzet, hiszen Thiago szerződése 2024-ig érvényes a Vörösöknél.