Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,97 Ft
Euró
399,88 Ft
Font
480,42 Ft
Bitcoin
61,958 $

Már ilyen jól bokszol a Sztárbokszra készülő Schobert Norbi Jr. (videó)

Rengeteget fejlődött Schobert Norbi nagyobbik fiának boksztudása, aki komolyan készül a Sztárbokszra.

...svg content...Fotó: Instagram/Norbert Schobert
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Az idei év egyik legnagyobb szenzációja lesz a Sztárboksz, amire régóta vártak a nézők. Hosszú évek óta nem volt példa arra, hogy megrendezzék a műsort, most azonban eljött az idő, és természetesen új hírességek kapnak lehetőséget.

Istenes Bence is ringbe száll, aki történetesen a The Voice műsorvezetője. A legutóbbi sérülése is látványos volt, kapott egyet a szemére, ami szinte pillanatok alatt bedagadt, ő sem akarta elhinni, hogy megint megsérült. Soron kívül Fogdából hívta össze Óbuda alakuló ülését Kiss László

Márpedig a boksz ilyen, viszont a kemény edzések kifizetődőek. Érdekes lesz látni, mekkorák lesznek a különbségek a versenyzők között, és az sem kizárt, hogy szabályos kiütéseket is fogunk látni.

Rácz Jenő ugyancsak nagyon keményen készül, mindent belead. A női mezőnyből Sáfrány Emese tűnik a legesélyesebbnek, tőle valóban tarthat a többi női bokszoló, nem fog kegyelmezni nekik, ebben biztosak vagyunk.

Ahogyan abban is, hogy Schobert Norbi Jr. győzelemre hajt, akárcsak tette azt a Farm VIP-ban, amit sikerült megnyernie. Van pár műsor, amiben még el tudnánk őt képzelni, kezdve a Survivorrel, a Dancing with the Starsszal, az Exatlonnal, és így tovább. Ha kíváncsi vagy Norbi jelenlegi boksztudására, akkor nézzétek meg a róla készült videót erre a linkre kattintva.

Joe Biden nemet mond az iráni nukleáris létesítmények megtámadására

Az USA elnöke nem támogatja az iráni nukleáris létesítmények megtámadását, aminek súlyos következményei lehetnek.