Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,167 $

Sáfrány Emese: „Légy önmagad és hozd ki a maximumot magadból”

Sáfrány Emese újabb fontos üzenetet fogalmazott meg, és hangsúlyozta legyünk önmagunk, miközben kihozzuk magunkból a maximumot.

...svg content...Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ezekben a pillanatokban is zajlik Sáfrány Emese felkészülése a Sztárbokszra. Nagyon komolyan veszi a felkészülést a sportolónő, a sztáranyuka, akiről divatosabbnál divatosabb fotók látnak napvilágot.

Emesében minden tűz megvan ahhoz, hogy legyőzze az ellenfeleit a ringben, bárkivel is kerüljön szembe. A férfiak mezőnye sem unatkozik, nemrég Istenes Bence is összeszedett egy látványosabb sérülést, de szerencsére jól van. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Emese is gyakorolja a bokszmeccseket, éles körülmények között is, hiszen később ringbe kell szállnia. Nagyon kíváncsiak vagyunk, ki lesz az első ellenfele, de bárki is legyen, fel kell kötnie a gatyáját.

A nagyon csinos és vonzó Emese most azt üzente, legyünk önmagunk, és minden helyzetben hozzuk ki a maximumot magunkból. Ezen kívül az önismeret fejlesztése is nagyon fontos, ami egy életen át tart.

„Légy önmagad és hozd ki a maximumot magadból, minden helyzetben. Ezeken kívül fontos az önismeret fejlesztése és az erősségeid kihasználása, persze ez egy folyamatos fejlődési út és néha nehéz lehet, de kitartással és pozitív gondolkodással elérheted a kitűzött célokat.” – írta a posztjában Emese.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a választók arcába hazudott

Szentkirályi úgy érzi, Karácsony gyakorlatilag a választók arcába hazudott, és nem érdemel több esélyt Budapest élén.