Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,44 Ft
Euró
387,15 Ft
Font
451,32 Ft
Bitcoin
65,769 $

Három vármegyére is másodfokú riasztást adtak ki felhőszakadás veszélye miatt

Igen intenzív csapadék várható az érintett vármegyék területén.

...svg content...Fotó: Unsplash/Anna Atkins
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A katasztrófavédelem honlapján tájékoztatta a lakosságot arról, hogy másodfokú (narancs) meteorológiai riasztást adtak ki összesen három vármegye területére.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat felhőszakadás veszélye miatt Másodfokú (narancs) riasztást adott ki Heves vármegye Nógrád vármegye, Jász-Nagykun-Szolnok vármegye területére. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

A szakemberek szerint az érintett területen intenzív záporból, zivatarból rövid idő alatt 50 mm-t meghaladó csapadék hullhat. A meteorológusok szerint csütörtökön egyre inkább a Dunától keletre lehet számítani zivatarokra, másutt jelentősen csökken a kialakulási esélyük.

A zivatarokat felhőszakadás kísérheti, rövid idő alatt 35-50 milliméter csapadék is lehullhat. Elsősorban az Északi-középhegység, Észak-Alföld térségében lokálisan akár 50-80 millimétert meghaladó eső is eshet az ismétlődő cellaátvonulásokból, amely miatt fennáll a lokális villámárvizek kialakulásának veszélye is.

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .