Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,51 Ft
Euró
385,92 Ft
Font
449,95 Ft
Bitcoin
62,757 $

Pogbának három lehetősége maradt, egyik sem túl szívderítő számára

Pogbának három lehetősége maradt, egyik sem túl szívderítő számára

...svg content...MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Ám ez még a kisebb gond Paul Pogba számára, akinek szó szerint katasztrófálisan alakult a karrierje, mióta a Juventushoz igazolt. Sérülés, zsarolási botrány, most pedig a doppingvád, ami véget vethet a pályafutásának.

Pogba elmondása szerint egy USA-ból származó táplálékkiegészítővel vitte be azt a tiltott növekedési hormont a szervezetébe, ami miatt megbukott a doppingellenőrzésen. A történet meglehetősen kusza, mint ahogy a magyarázata is – írja a Marca. Soron kívül Nincs megállás az esküvők árának emelkedésében

A francia ugyanis hiába szánja-bánja, hogy az állítólagos étrendkiegészítőt nem említette a Juventus csapatorvosának, mint ahogy az sem megfelelő érv a büntetés megúszására, hogy nem tudott arról, hogy tiltott anyag van a készítményben.

Pogbának így most három lehetősége maradt. Az egyik, hogy távozik a Juventustól, a másik, hogy bevallja a doppingolást a törvény színe előtt, és kevesebbel megússza, vagy a doppingellenes bíróság elé áll, és megpróbál védekezni.

Amennyiben az utóbbit választja, és bebizonyosodik a szándékosság, úgy az alap kétéves büntetési tétel akár meg is duplázódhat, ami biztosan a karrierje végét jelenti. Ami biztosnak tűnik, hogy a Juventus addig felfüggeszti, míg nem derül ki az igazság, valamint az, hogy mennyi eltiltásra számíthat Pogba.

Több mint 20 hajó égett porrá Horvátországban egy kikötőtűzben (fotók)

Nagy tűzvész pusztított Horvátországban az Isztriai-félszigeten, Medulin üdülőváros kikötőjében, aminek következtében több mint 20 hajó semmisült meg.