Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,035 $

Robbantással fenyegette meg a fővárosi bíróságot, hamar lebukott

A színlelt akcentus sem jött be, nem sokkal később már tudni lehetett, hogy ki volt a vonal másik végén.

...svg content...Fotó: Unsplash
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrség beszámolója szerint szeptember 13-án 8 óra 33 perckor jött be egy hívás a fővárosi bíróság épületébe. Az egyik ügyintéző fogadta a hívást, majd a férfi rögtön a tárgyra tért, és színlelt akcentussal, egy mondattal befejezte a beszélgetést.

Azzal fenyegetőzött, hogy fel fogja robbantani a bíróság épületét, ahol állítása szerint a fiára börtönbüntetést szabtak ki. Rövid időn belül már tudni lehetett, hogy ki volt a vonal túlsó végén, az előfizetésen keresztül gyorsan kiderült. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A készülékről a szám tulajdonosának a sógora, M. Kálmán telefonált be a bíróságra. A rendőrség azt írja, a férfit a belvárosi rendőrök szeptember 11-én elfogták, és közveszéllyel fenyegetés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Többek között arra is fény derült, hogy M. Kálmán gyermeke ellen nem szabott ki a bíróság szabadságvesztést, sőt eljárás sem folyt vele szemben. A Budapesti Rendőrfőkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói M. Kálmánt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.