Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,11 Ft
Euró
385,66 Ft
Font
451,33 Ft
Bitcoin
70,822 $

Besétált az FBI irodájába, és bevallott egy 1979-es gyilkosságot

A férfi az ügyészek szerint egy hidegvérű gyilkosság elkövetését vallotta be az FBI irodájában.

...svg content...Fotó: Unsplash/Jr Korpa
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

A CBS News jelentése szerint egy 68 éves férfi besétált az FBI oregoni irodájába, s bevallotta, hogy több mint négy évtizeddel ezelőtt agyonvert egy nőt Boston Back Bay negyedében. A 68 éves John Michael Irmer ellen hétfőn emeltek vádat Bostonban.

Az ügyészek szerint miután a férfi egy másik gyilkosságot is bevallott, végül óvadék nélkül letartóztatták, s október 17-én állítják bíróság elé elsőfokú gyilkosság és súlyos nemi erőszak vádjával. A nyomozók elárulták, Irmer 10 éve van szabadlábon, miután 30 évet ült börtönben egy kaliforniai emberölésért.

A múlt hónapban az oregoni Portlandben az FBI ügynökeinek elárulta, 1979-ben, halloween előtt találkozott egy vörös hajú nővel egy bostoni korcsolyapályán, akit Susan Marcia Rose-ként azonosítottak. John Verner, Suffolk megye helyettes kerületi ügyésze hétfőn a vád alá helyezéskor megosztotta:

„Néhány nappal később a bostoni rendőrség hidegvérű gyilkossági ügyekkel foglalkozó csoportjának nyomozói az akta átnézése után elutaztak az oregoni Portlandbe, és beszéltek Irmer úrral, aki ismét bevallotta, amit tett.”

A férfi elmondása szerint ő és Rose sétáltak egy kicsit, majd bementek egy épp felújítás alatt álló lakóházba. Miután beléptek az épületbe, a férfi felkapott egy kalapácsot, és olyan erővel ütötte fejbe, hogy a nő életét vesztette. Ezután megerőszakolta a nőt, majd másnap elmenekült New Yorkba.

Karácsony odaszólt: „Vitézy Dávid egy okos fiú, csak ne bízzunk rá közpénzt”

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere keményen odaszólt Vitézy Dávidnak, akit okos fiúnak tart, de szerinte jobb, ha nem bíznak rá közpénzt.

Öt autó rohant egymásnak az M7-esen Törökbálintnál

Több autó is egymásnak rohant az M7-es autópályán Törökbálintnál, ami miatt az érintett szakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.