Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,09 Ft
Euró
394,31 Ft
Font
465,91 Ft
Bitcoin
64,805 $

Eltűnt egy 17 éves kétyi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

A rendőrség egyelőre nem akadt a fiatal lány nyomára, ami miatt a lakosság segítségét kérik, hogy minél hamarabb megtalálják.

...svg content...Fotó: police.hu
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A 17 éves kétyi lány a Napfény Lakásotthon lakója, aki augusztus 24-én távozott ismeretlen helyre. Jelenleg sem ismert a tartózkodási helye, és nem ad magáról életjelet, így a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Kiss Katalin körülbelül 170 cm magas, barna hosszú hajú, barna szemű, vékony testalkatú. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert – írja a rendőrség a hivatalos közleményében a police.hu oldalon. Soron kívül Magyar Péter máris megszólalt a nagy bejelentést követően

A Bonyhádi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-550-950-es telefonszámot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Fotó policehu

Ennyit fog keresni minimum Magyar Péter az Európai Parlamentben havonta

Tetemes összeget kapnak azok, akik munkát vállalhatnak az Európai Parlamentben, melynek kapcsán Toroczkai László megint odaszólt Magyar Péternek.