Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,24 Ft
Euró
385,62 Ft
Font
449,36 Ft
Bitcoin
65,885 $

Eltűnt egy 59 éves szegedi nő, a rendőrség a lakosság segítségét kéri felkutatásában

A nő szeptember 10-én tűnt el otthonából, s azóta sem adott magáról életjelet.

...svg content...Fotó: police.hu
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A police.hu felhívása szerint a szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 59 éves nő megtalálásában.

A Szegedi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Szücs Klára eltűnésének ügyében. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint az 59 éves nő 2023. szeptember 10-én ismeretlen helyre távozott szegedi lakhelyéről, azóta életjelet nem adott magáról.

Szücs Klára 150 centiméter magas, vékony testalkatú, zöldesbarna szemű, a haja pedig rövid.

Fotó policehu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nő jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.