Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,93 Ft
Euró
386,66 Ft
Font
450,74 Ft
Bitcoin
65,407 $

Farkas Zsófi szexi bikinis fotója visszahozza a nyarat

Farkas Zsófi az egyik legformásabb személyi edző, aki többek között az Exatlon Hungary-t is megjárta Dominikán.

...svg content...Fotó: Instagram/Farkas Zsófi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egymást váltják a formás sztárok a közösségi médiában, mindenki igyekszik kiélvezni az utolsó igazán erős napsugarakat. Többem mindezt nagyon stílusosan teszik, és nem panaszkodhatunk, sok hírességünk van.

Sarka Kata például futni ment a hétvégén, egy nagy futóversenyen állt rajthoz, mialatt Vasvári Vivien megosztotta az első fotóját harmadik gyermekéről. Nagyon boldog pillanatok ezek most Vivi életében, aki Miamiban hozta világra a kicsit. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Tóth Andi sem panaszkodhat, rendkívül sok dicséretet kap a természetes szépsége miatt, akárcsak Barta Sylvia a több mint lenyűgöző formája láttán. Az 50-es generáció egyik legjobb nője, és nem mellesleg bármelyik fiatalabb generációval felveszi a versenyt.

Sári Évi ugyancsak az egyik nagy kedvencünk, a színésznő minden eddiginél dögösebb, szexibb, vonzóbb. Nem is lehet rá erősebb jelzőket találni, egészen meggyőző, ahogyan kinéz, csak gratulálni tudunk.

Farkas Zsófi is dicséretet érdemel, akit az Exatlon Hungary-ben ismerhettünk meg. Személyi edzőként dolgozik, de arra is fordít időt, hogy élvezze a jó időt, és természetesen mindezt stílusos formában teszi.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.