Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,63 Ft
Euró
385,26 Ft
Font
451,33 Ft
Bitcoin
70,323 $

Vadítóan jól nézett ki Pirner Alma az esküvőn (fotók)

Pirner Alma és férje egy esküvőre voltak hivatalosak, mindketten megadták a módját a megjelenésüknek.

...svg content...Fotó: Instagram/Pirner Alma
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Néha csak kapkodjuk a fejünket, mennyi csinos és szexi sztárunk van idehaza. Sokkal több, mint gondolnánk, emiatt sem kell mindig Hollywoodig elmennünk ahhoz, hogy lássunk pár extra megjelenést a hírességek világából.

Általában hozzászokhattunk ahhoz, hogy az emberek a külföldi sztárokat figyelik, ám hazai szinten is bőven találni, akik már a puszta megjelenésükkel kitűnnek a tömegből. Pirner Alma pontosan közéjük tartozik, és egy nagyon csinos, szexi nőről beszélünk. Soron kívül Érdemes figyelni, több banknál is jelentősen megemelkedtek az éves díjak

Alma büszke lehet, hiszen több mint látványos az alakja, és bármit is viseljen, szexi. Ez így volt legutóbb is, amikor a férjével közösen esküvőre mentek, és természetesen mindketten megadták ennek a módját.

„5 évente egyszer megyünk esküvőre, de ilyenkor olyan jó felöltözni és adni a részletekre.” – írta nagyon boldogan Alma a posztjában, aki kiegyensúlyozott, szép életet élhet a párja mellett, immáron jó ideje.

„A 6 év home-office erre még rátett egy lapáttal.Bár introvertáltként imádok otthon, csendben és nyugalomban lenni, ezért néha olyan jól esik kimozdulni, a férjemet pedig kifejezetten szeretem öltönyben látni…”