Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,93 Ft
Euró
386,66 Ft
Font
450,74 Ft
Bitcoin
65,407 $

Nádai Anikó Londonban is gyönyörű

Nádai Anikó nagyon jól döntött, amikor rövid hajra váltott, valahogyan még vonzóbbá, egyedibbé teszi a karakterét.

...svg content...Fotó: Instagram/Nádai Anikó
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nádai Anikó egy szédítően vonzó sztár, aki régóta tagja a hírességek világának. Kétgyermekes édesanyaként is rendkívül meggyőző a formája, ami valójában erősebb, mint azelőtt bármikor is volt.

Elvégre ez volt a terve, amit sikeresen végre is tudott hajtani. Anikó érdekes személyiség, és nem véletlenül követik lassan 400 ezren az Instagram oldalát, amit nem kevesen irigyelhetnek a sztárok közül. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Anikó szeret utazni, legutóbb az Egyesült Királyság felé vették az útjukat, és Londonig meg sem álltak. Remekül érzik magukat odakint, Anikónak is nagyon tetszik a londoni hangulat, mely magával is ragadta.

„London gyönyörű. Először járok itt és nem győzöm befogadni ezt a sok szépséget. Minden sarkon van valami amitől eláll a lélegzetünk.” – írta nagyon boldogan és elégedetten a posztjában Anikó.

Anikó többek között az időjárással is elégedett, meleg időt fogtak ki, így még többet gyalogolhattak a tervezettnél. „Csodás időt fogtunk ki szerencsére. Tegnap több mint 16 km-t sétáltunk. Ez a terv mára is.”

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.