Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Videón Tolvai Reni rendkívül szexi mozgása

Tolvai Reni egy rendkívül vonzó, szexi nő, aki egyúttal nagyon szexin is mozog, ezt ismét bizonyította az énekesnő.

...svg content...Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tolvai Reni régóta meghatározó karaktere a sztárok világának, még akkor is, ha nagyon kevés műsorban szerepel. Tudatosan mond nemet a felkérésekre, ám mégis van egy show, amiben nagyon-nagyon el tudnánk őt képzelni.

Valószínűleg sejtitek, hogy a Dancing with the Starsra gondoltunk, és nagyon bíztunk benne, hogy a negyedik évadban már ott lesz az énekesnő. Sajnos nem, bár ettől függetlenül is hihetetlenül erős a csapat. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Egy minden eddiginél erősebb mezőny állt össze, többek között Tóth Gabi válófélben lévő férjével, Krausz Gáborral. Eszenyi Enikő is komoly meglepetés, aki a DWS történetének legidősebb versenyzője.

Minden okunk megvan arra, hogy bizakodjunk a verseny kapcsán, és igen, Renit nagyon várnánk a többiek közé. Egyrészt az egyik legvonzóbb sztár, másrészt olyan szexin és nőiesen mozog, az egyik egyik esélyes lehetne.

Most is megmutatta ezt, egy laza kis videóval prezentálta a szexi mozgását. Pillanatok alatt zavarba tudja hozni az embert, és ehhez nem volt másra szüksége, mint egy okostelefonra, valamint egy tükörre.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.