Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
457,34 Ft
Bitcoin
67,581 $

A szlovák maffiavezér-gyilkosság egyik koronatanúja kizuhant lakása ablakából

Egyre szövevényesebb az ügy.

...svg content...Fotó: Unsplash/Leonhard Niederwimmer
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Az Új Szó jelentése szerint a „Csucsóként” ismert Tóth Róbert, Miroslav Sýkora egykori szlovák maffiavezér meggyilkolásának koronatanúja múlt pénteken saját párkányi lakásának ablakából zuhant a mélybe, melynek következtében súlyos agysérülést szenvedett.

A Markíza által szemlézett felvétel alapján az ablakból lógó férfit szomszédai múlt hét pénteken magyar nyelven próbálták meg rábeszélni arra, hogy másszon vissza az ablakból, ám nem jártak sikerrel. A férfi ugyanis azt kiabálta, hogy néha társa, „Kosťov lent van”, ez azonban lehetetlen, hiszen jelenleg egy magyar börtönben van. Soron kívül Magyar Péter bejelentette, nem fog vitázni Dobrev Klárával az ATV-n

Kosťov korábban azt állította Tóthról, hogy feldarabolta a stróman Štefan Bednárt, majd testrészeit bebetonozta. A holttestet azonban azóta sem találták meg, így a Nemzeti Bűnüldöző Ügynökség (NAKA) továbbra is nyomoz az ügyben.

A portál értesülései szerint az ablakon kizuhant férfi eszméletlen állapotba került, bordái pedig eltörtek. A helyszínre érkező mentősök kórházba szállították, a Markíza pedig úgy tudja, a férfi szervezetében kokaint találtak.

Úgy tudni, hogy jelenleg is kritikus a férfi állapota, ám nincs életveszélyben, noha a zuhanás következtében agysérülést szenvedett, jelenleg pedig gépek tartják életben, sérüléseiből pedig vélhetően már soha nem fog felépülni.

A rendőrség beszámolója szerint kizárták annak a lehetőségét, hogy a férfinek valaki „segíthetett” kiesni lakása ablakából, hiszen a lakás ajtaja belülről két zárral volt bezárva, a kulcs pedig az ajtóban volt.