Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
357,00 Ft
Euró
387,57 Ft
Font
454,66 Ft
Bitcoin
69,306 $

Vadonatúj külsőt kap a világ legnépszerűbb böngészője

Hamarosan mindenki használatba veheti a megújult felhasználói felülettel rendelkező Google Chrome-ot.

...svg content...Fotó: Google
PC

Kiss László

Szerkesztő

15. születésnapja előtt megújult külsőt kap a Google Chrome, amely az Android-felhasználók számára már ismerős Material You dizájnnyelven alapul.

A dizájnváltás épp a népszerű webböngésző 15. születésnapja előtt érkezik majd, most pedig néhány részletet is megtudhattunk az újítással kapcsolatban. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: megtalálták a 28 éves fiatal nő holttestét

„Felfrissítettük a Chrome ikonjait az olvashatóságra összpontosítva, és új színpalettákat hoztunk létre, amelyek jobb összhangot teremtenek,” mondta Parisa Tabriz, a Chrome alelnöke.

„Ezek az új témák és a különböző színek egy pillanat alatt segíthetnek megkülönböztetni a profilokat, így a felhasználók rögtön láthatják majd, hogy épp egy üzleti, vagy privát profilban vannak-e”, tette hozzá Parisa.

Arra is rámutatott, hogy a felhasználók felfedezhetnek majd néhány más fejlesztést is, amelyek megkönnyítik a Chrome használatát, például egy új menüt a bővítmények gyorsabb eléréséhez, egy fordítót, egy jelszókezelő rendszert és néhány további újítást is.

A merénylő állítja, úgy lőtt, hogy ne veszélyeztesse Robert Fico életét

Mint fogalmazott, arra is nagyon vigyázott, hogy senkinek az életét ne veszélyeztesse a tömegből vagy a testőrök közül.

Szijjártó Péter: Magyarország jól példázza a keleti-nyugati együttműködés előnyeit

Magyarország kiváló példája annak, hogy milyen előnyökkel jár a Kelet és Nyugat közti együttműködés - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Budapesten.