Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,37 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,187 $

Tovább melegszik az idő, a zavartalan napsütésé a főszerep

Messze még az ősz.

...svg content...Fotó: unsplash
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

A szinte egész Európát fedő anticiklon hatására a ciklonok frontjaikkal együtt a kontinens peremterületeire korlátozódnak.

Emiatt Izlandról, a görög partokról és a Kelet-európai-síkság keleti részéről érkezik csak jelentés csapadéktevékenységről. Az anticiklonális területeken nyugodt az idő, a sok napsütés hatására még mindig 30, 35 fok körüli csúcsértékek a jellemzőek. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

A következő napokban továbbra is a magasnyomású képződmény alakítja időjárásunkat, így folytatódik a nyáriasan meleg, csapadékmentes idő.

Várható időjárás az ország területén péntek éjfélig: Továbbra is derült vagy felhőtlen időre számíthatunk csapadék nélkül. Éjszaka legfeljebb helyenként képződhet pára vagy sekély köd. Az északkeleti, keleti szél döntően gyenge vagy mérsékelt marad.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet döntően 9 és 16 fok között alakul, a hidegre érzékeny helyeken ennél hidegebb, míg belvárosokban és vízpartokon enyhébb lehet a hajnal. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 26, 31 fok között várható.

MTI

Az Arsenal és a Manchester City is fordítással nyert

Meglepő módon vezetéshez jutottak a vendégek a két sztárcsapat otthonában, ám végül pont nélkül távoztak.