Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,81 Ft
Euró
387,07 Ft
Font
452,21 Ft
Bitcoin
66,906 $

Megrendítő drámát hallgatott végig Ördög Nóri, potyogtak a könnyei (videó)

Ördög Nóri sem számíthatott arra a történetre, amit szemtől szemben hallott a Séfek Séfe új évadában, ő sem bírta könnyek nélkül.

TV

Takács Petra

Szerkesztő

A TV2 egymás után indítja el az új műsorokat, és egy olyan sűrű időszak vár ránk, mint azelőtt sora. Megannyi műsor fut a TV2-nél, egészen hétfőtől vasárnapig, nincs okunk panaszkodni, és ez csak a kezdet.

Többek között a Dancing with the Stars is új évadot kap, kedd este jelentik be azt a 10 versenyzőt, akik lehetőséget kapnak a versenyzésre. Természetesen sztárokról, ismert emberekről, hírességekről van szó. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Lehetséges, hogy a táncosok oldalán is lesznek változások, nem kizárt, hogy új arcokat ismerhetünk meg. A többség valószínűleg marad a helyén, legalábbis ebben bíznak Stana Alexandra és a többi profi táncos rajongói.

A Séfek Séfe új évada is elrajtolt, amit hónapokkal korábban forgattak le. Ördög Nóri maradta műsorvezető, aki egy nagyon megrendítő történetet is meghallgatott, és szintén eleredtek a könnyei.

Szörnyű traumáról beszélt a versenyző, aki rövid időn belül a koronavírus miatt több családtagját is elvesztette. Mindez minden túlzás nélkül megváltoztatta az életét, az 180 fokos fordulatot vett, amiről őszintén vallott.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.