Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,59 Ft
Euró
387,76 Ft
Font
452,50 Ft
Bitcoin
66,442 $

Palvin Barbi különleges szépsége igazi klasszis (fotók)

Palvin Barbi boldog és stabil életet él, immáron feleségként, amivel egy nagy álma teljesülhetett, és maximálisan megérdemli ezt.

...svg content...Fotó: Palvin Barbara modell a Sóhajok (Suspiria) című film bemutatóján a 75. Velencei Filmfesztiválon 2018. szeptember 1-jén. (MTI/EPA/Ettore Ferrari)
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Már mindenki tudhatja, Palvin Barbi kezét megkérték, majd következhetett a nagy esküvő. Rajongók milliói gratuláltak és örültek, hiszen Barbi és párja már évek óta egy párt alkottak, és csak idő kérdése lehetett a nagy pillanat.

Barbi az évek alatt szinte alig változott valamit külsőleg, rendkívüli genetikával rendelkezik. Semmi oka nincs aggódni a 40-es évei miatt, ám minden bizonnyal 50 évesen is az egyik legjobb nőnek mondhatja magát. Soron kívül Belső vizsgálat indult a rendőrségnél a Magyar Péterről kiszivárgott jelentés miatt

Ettől még távol van, addig rengeteg minden fog vele történni, és reméljük, csupa jó dolog. Világsztárként élheti az életét a modellszakában, nagyobbnál nagyobb munkákat kap, amit csak kevesen mondhatnak el magukról.

Meghatározó karaktere a modellkedésnek, és topszinten. Hamar elért arra a szintre, ahová egyesek évtizedek alatt sem juthatnak el, és ez megint olyasvalami, amire rendkívül büszke lehet, és mi is azok vagyunk.

Velencében is volt a nagy filmfesztiválon, más világsztárok mellett. Természetesen nem egy ruhában láthattuk Barbit, akin még látványosabban mutatnak ezek egyedi és igazán exkluzív ruhadarabok.