Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,45 Ft
Euró
385,99 Ft
Font
449,52 Ft
Bitcoin
62,497 $

Majka hatalmas puszit adott Tóth Gabinak, nagyon jóban vannak (videó)

Azok, akik azt gondolják, hogy Majka és Tóth Gabi nincsenek jóban, erősen tévednek, mert remek a kapcsolatuk.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Majka is szerepelt a Szerencsekerék VIP-ban, és ismét megmutatta, mekkora szíve van. Noha a játék végén milliókat nyert, gondolkozás nélkül felajánlotta az összeget jótékony célokra, igencsak szép gesztus volt.

A rapper így is rendszeresen adakozik, segít, ami fontos számára. A műsor legnagyobb részében azonban nem komoly, hanem szerencsére vicces volt a hangulat, Tóth Gabi például segíteni akart Pápai Jocinak, majd Majka befogta a száját. Soron kívül Jön a várva várt Ferencváros-Paks Magyar Kupa döntő, élőben adja a tv

Azt is megtudhattuk, Majka néha ugyan sztrókoat kap Gabitól, kiváló kapcsolatot ápolnak egymással, igazán privát dolgokat is megbeszélnek. Máskor pedig kiakasztják egymást a Sztárban Sztár leszek!-ben, mint a legutóbbi évadban.

Hogy ennek mi lett a vége, hamarosan megtudhatjuk, már nem kell sokat várnunk rá. A három sztár minden követ megmozgatott annak érdekében, hogy sok pénzt nyerjenek, Gabi többek között egy 200 ezres bútorutalvánnyal is gazdagabb lett.

Gabi nagyon csinosan, és a tőle megszokott módon határozottan lépett be a stúdióba. Majka hatalmas puszival köszöntette, bizonyítván, remek a kapcsolatuk, nem i gazak azok a találgatások, hogy rosszban lennének.

Mely rétegeknek reális cél, hogy havi 600 ezer forintos nyugdíjuk legyen?

Gyakran hallani, hogy az időskori jövedelem jelentős mértékben növelhető a kitartó nyugdíj-előtakarékosság segítségével. De hogy néz ez ki a gyakorlatban? Van más lehetőség is?