Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,90 Ft
Euró
387,48 Ft
Font
451,70 Ft
Bitcoin
65,716 $

Bosszúból romboltatott le két házat egy felbőszült idős nő Hatvan határában

Ezzel akart revansot venni azért, mert lecsúszott az általa kiszemelt birtok megvásárlásáról.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Felbőszült idős nő romboltatott le két házat egy markolóval Hatvan határában, ezzel bosszút állva, amiért lecsúszott annak a birtoknak a megvásárlásáról, amire pályázott – derül ki a Blikk beszámolójából.

„Egy fél hektáros terület eladásáról szóló szerződést függesztettek ki, ezen két kis nyaraló is állt. A földtörvény szerint 60 nap áll rendelkezésre, hogy élni lehessen az elővásárlási joggal, amellyel én regisztrált földművesként rendelkezem. A párommal rengeteg állatot tartunk, amiknek az életterét szerettünk volna ott kialakítani, ezért benyújtottuk rá az igényt” Soron kívül Orbán Viktor fontos bejelentéseket tehet péntek reggel, Robert Fico is téma lesz

– mondta el a Horton élő Tibor.

Július 27-én pedig megkapták a határozatot, amelyben az állt, jóváhagyták számára az adásvételt, egy másik vevőt pedig elutasítottak, hiszen így ő lépett a helyébe. Ám a másik jelentkező nem volt hajlandó megbékélni ezzel: az idős asszony a fiával még aznap elment fenyegetőzni a bejelentett lakcímére, hogy lépjenek vissza a párjával az adásvételtől.

„Szitkozódva közölték, ha nem teszem, lebontják a telken lévő nyaralókat. Először csak üres fenyegetésnek gondoltam a szavait, ám a legnagyobb megdöbbenésünkre a két épületet egy markoló két napra rá szinte teljesen elbontotta. Bosszúból romboltatták le markolóval a házainkat”

– magyarázta Tibor.

De a lap beszámolójából az is kiderült, hogy rongálás bűncselekmény gyanúja miatt eljárás indult ismeretlen tettes ellen a Hatvani Rendőrkapitányságon, bővebb tájékoztatást azonban a folyamatban lévő nyomozásra tekintettel nem adhattak. A Blikk megtalálta az egyik közeli településen élő idős nőt, aki röviden annyit mondott, nem akar beszélni a történtekről.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.