Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,007 $

Hidegvérrel meggyilkolta anyja szeretőjét, bebörtönözték a TikTok-sztárt

A nő anyjának szeretője ugyanis egy szexvideóval próbálta zsarolni, amit a TikTok-sztár megelégelt, s végül hidegvérrel meggyilkolta a fenyegetőző szeretőt.

...svg content...Fotó: Unsplash/Alessio Lin
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A több mint 120 ezer követővel rendelkező influencert 31 évre és 8 hónapra bebörtönözték, miután „csapdát állított” anyja 21 éves szeretőjének meggyilkolására: Mahek Bukhari és anyja, Ansreen elhívta Saqib Hussaint egy találkozóra, majd leszorították az útról.

A 24 éves TikTok-sztárt és édesanyját is életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték a bíróságon, előbbinek 31 évet és 8 hónapot, utóbbinak pedig legkevesebb 26 évet és 9 hónapot kell rácsok mögött töltenie. Mindkét nőt bűnösnek találták két férfi meggyilkolásában, melyet egy nagy sebességű autós üldözés során követtek el. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

A 21 éves Saqib Hussain és Mohammed Hashim Ijazuddin is életét vesztette abban a szörnyű balesetben, melynek következtében a lángra kapott Skoda Fabia jóformán kettészakadt, miután tavaly február 11-én a anya és lánya Leicester közelében leszorította őket az útról az A46-os autópályán.

Az Independent jelentése szerint a fiatal nő segített édesanyjának egy terv kidolgozásában, melynek célja az volt, hogy elhallgattassák a fiatal szeretőt, aki zsarolta a fiatal nő anyját egy szexvideóval. Mivel a fiatal férfi nem akarta, hogy a viszonynak vége legyen, azzal fenyegetőzött, hogy a kettejükről készült szexvideókat elküldni a nő férjének, amennyiben nem adja vissza neki azt a 3000 fontot, amit rá költött az udvarlás során.

A fiatal nő és édesanyja a terv részeként elcsalták a fiatal férfit, hogy találkozzon velük egy Tesco áruház parkolójában, azzal az ürüggyel, hogy a helyszínen kifizetik neki az általa követelt 3000 fontot. Csakhogy anya és lánya a megbeszélt találkozón hat másik férfival és két komoly járművel érkezett, hogy aztán megtámadják a fiatal férfit.

Csakhogy a fiatal férfi barátja, aki szívességből elvitte őt a helyszínre a Skodával, gyanút fogott, majd elhajtottak. Ekkor vette kezdetét a halálos kimenetelű autós üldözés, a fiatal férfi pedig a halála előtti pillanatokban tárcsázta a rendőrséget, akiknek elmondta, maszkos támadók két őt üldöző autóval leszorították az útról és megpróbálják megölni.