Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Majka befogta Tóth Gabi száját a Szerencsekerék VIP-ban (videó)

Majka és Tóth Gabi időről időre összekapnak egymással, de összességében remek a kapcsolat közöttük, a Szerencsekerékben is jól szórakoztak.

...svg content...Fotó: Tv2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Ez a hétvége nagyon erős lesz, többek között a Sztárban Sztár leszek! 2023-as évada is elrajtol. Majka és Tóth Gabi balhéja sem maradhatott el, miután a rapper és az énekesnő megint összekaptak.

Gabi fogta magát, és kisétált a stúdióból, így érdekes lesz látni, mi lett ennek az egésznek a végeredménye. A válófélben lévő énekesnő továbbra is főszerepet vállal a tehetségkutatóban, ahol egy jóképű férfi is megjelent, majd Gabi megkérdezte tőle, hol van a barátnője. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Garantáltan nem fogunk unatkozni, már csak amiatt sem, mert Majka, Tóth Gabi és Pápai Joci egyszerre szerepeltek a Szerencsekerék VIP-ban. A Szerencsekerék azon változata, amiben csak hírességek küzdenek meg egymással.

Parádés csatát vívtak egymás ellen Majkáék, rengeteget nevettek, szórakoztak. Majka egy alkalommal befogta Gabi száját, aki ugyancsak remekül érezte magát, hatalmas show-t csináltak hárman.

„A Szerencsekerék VIP első adásában a Sztárban Sztár leszek! mesterei vívnak parádés csatát a fődíj játékért! Ne hagyd ki az adást szombaton este 19.45-kor a TV2-n!” – írja a TV2 a bejegyzésében.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.