Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,31 Ft
Euró
385,60 Ft
Font
448,61 Ft
Bitcoin
61,416 $

Topklubok vinnék a Barcelona fiatal tehetségét

Két nap maradt hátra az átigazolási időszakból.

MTI/EPA/ANDREU ESTEBAN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Ansu Fati távozása Barcelonából már régóta téma, most azonban a korábbiaknál is nagyobb az esélye annak, hogy elhagyja Xavi csapatát, hiába tartották a klub legnagyobb tehetségének.

Fati teljesítménye a katalánoknál hektikus volt, sérülések is hátráltatták, emiatt nem tudta tartósan beverekedni magát a kezdőbe. Ez vélhetően nem változna akkor sem, ha maradna, az új szezonban eddig alig egy félidőnyi játéklehetőséget kapott Xavitól. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Most azonban úgy néz ki, hogy mindkét fél számára előnyös lehetőség kínálkozhat, amennyiben a Barcelona kölcsönszerződést köt Fati játékjogait illetően. Két nagycsapat is érdeklődik ugyanis iránta – írja a 90min.com.

A Chelsea és az Arsenal számára jól jönne az érkezése, a Barcelona pedig komoly összegeket takaríthatna meg, ha nem kellene fizetniük Fati bérét. Egy kölcsönadás valószínű vételi opcióval is járna, így a fogadó csapat is bebiztosíthatná magát.

Egyedül a még mindig csak 20 éves játékos teljesítményétől függ, hogy sikerül-e megvetnie a lábát valamelyik nagycsapatnál, legyen szó akár a Barcelonáról, vagy a Premier League együtteseiről.

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.