Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,55 Ft
Euró
401,09 Ft
Font
479,76 Ft
Bitcoin
62,905 $

Schobert Norbi Jr. is szerelembe esett

Nemcsak Schobert Lara szerelmes Rubint Rékáék gyermekei közül, hanem már Schobert Norbi Jr. is, aki nagyon boldog a kedvesével.

...svg content...Fotó: Instagram/Schobert Norbert Jr.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi Jr. a Fókusznak adott riportjában arról is mesélt, hogy nagyon rossz gyerek volt, rengeteg csíntevést csinált, kezdve a gyújtogatással. Hozzátette, idővel kiélte magát, és szép lassan benőtt a feje lágya, ma már sokkal nyugodtabb. „Lecsendesültem kicsit.”

Többek között amiatt is váltott életmódot, hogy kevesebben bántsák a megjelenése miatt. Ma már pedig tökéletes izomzattal rendelkezik, de tudja jól, így is lesz egy réteg, akik továbbra is bántani fogják, kritizálják. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

Most már nemcsak, hogy jól kezeli a helyzeteket, könnyebben is ismerkedik. Kiderült, nemrég a szerelem is megtalálta őt, akárcsak a nővérét, Schobert Larát, aki boldog párkapcsolatban él egy nála évekkel idősebb férfival.

Norbi elárulta, már gyermekkorukban ismerték egymást a lánnyal, de a kapcsolat elveszett közöttük. Teljesen megfeledkeztek egymásról, majd nemrég vidéken újra találkoztak, bár Norbi nemigazán ismerte fel a lányt.

„Szerelem van?” – jött a kérdés. „Igen, nem is kicsi, de ezt úgysem tudom átadni a kamerákon keresztül. Én érzem, hogy mi van bennem, és ennek nagyon örülök.” A titokzatos barátnőről többet nem szeretne elárulni, viszont ennél sokkal fontosabb, hogy boldogok.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Óriási balesetet vettek videóra az M0-son, becsapódott egy X5-ös BMW

Az idős sofőr hibázott, majd rögtön kiszállt, és megkérdezte, rendben van-e az előtte lévő, akinek totálkárosra törte az autóját.