Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Újabb debreceni gyorsétterem csatlakozott az életmentőkhöz

Már több mint száz McDonald’s dolgozó kapott képzést.

...svg content...Fotó: illusztráció | unsplash
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Mint arról az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán beszámolt, hétfőn átadták Debrecen 14. “Élet Mentő Pontját”, a város harmadik McDonald’s éttermében.

A kezdeményezésnek köszönhetően mostanra országszerte már több mint száz McDonald’s dolgozót képeztek ki az életmentés legfontosabb lépéseire. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

„Az „Élet Mentő Pont” minősítést azon közintézmények, éttermek, cégek, stb. szerezhetik meg, akik rendelkeznek félautomata defibriállátorral és munkatársaik elsősegély képzését támogatják. Gratulálunk!” – írták.

Ahogy korábban megírtuk, az OMV tegnap jelentette be, hogy a magyar autópályák mentén defibrillátorokat telepítettek. A 19 helyszín mindegyikén képzést kaptak a kollégák is.

„A készülékek a jelenleg elérhető legmodernebb technológiát képviselik, a benzinkutak alkalmazottait pedig folyamatosan képzik az elsősegélynyújtásra, emellett a berendezések használatára is külön oktatást kaptak” – közölték.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.