Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Videóra vettek egy helikopter drámai lezuhanását Floridában

A drámai balesetben ketten életüket vesztették, a helikopter irányíthatatlanná vált, majd lezuhant, nekicsapódva egy épületnek.

...svg content...Fotó: Unsplash/Maël BALLAND
Észak-Amerika

Takács Petra

Szerkesztő

Egy felvétel is napvilágot látott a halálos balesetről, amit egy tűzoltó-helikopter szenvedett el a Pompano Beach Airpark közelében. A Sky News azt írja, a helikopteren három ember tartózkodott a baleset idején.

A Broward Sheriff’s Office 50 éves kapitánya, Terryson Jackson meghalt a balesetben. Egy második személy szintén életét vesztette, miután becsapódott a helikopter házba. A közzétett felvételeken az látható, ahogyan lángok a helikopter hátsó része, majd az hirtelen kettétörik, és elkezd zuhanni a gép. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Akkor már irányíthatatlan volt, nem lehetett kezelni a helyzetet. Korábban arról számoltak be, hogy a helikopter személyzetének két tagját és a földön lévő két civilt kórházba szállították. Állapotuk stabil, viszont azt nem tudni, mi okozhatta a balesetet, jelenleg is zajlik a vizsgálat.