Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,59 Ft
Euró
401,33 Ft
Font
479,53 Ft
Bitcoin
62,812 $

Rácz Jenő mindig tiszta, jó illata van és jól öltözködik

Többek között ezt is szereti a férjében Rácz-Gyuricza Dóri, aki remek felesége Rácz Jenőnek, a sikeres üzletembernek.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő minden területen jól teljesít, láthattuk, hogy milyen meghitt a kapcsolata a kislányával. Természetesen a feleségéről sem feledkezik meg, ugyancsak különleges a kapcsolatuk, és boldogok együtt.

Sokan nagyon szerencsésnek tartják Dórit, és annak is gondolja magát. Többek között amiatt is, mert Jenő mintaapaként viselkedik, és ezt is nagyon szereti a férjében Dóri, aki büszke édesanya és feleség. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

Sok mindent szeret Jenőben, így nehéz lenne arra a kérdésre válaszolnia, mit szeret benne a legjobban. Ilyenkor általában sok minden jut az ember eszébe, főleg, ha ennyire jól működik egy páros, mint ők.

„Mit szeretsz a legjobban Jenőben?” – futott be a kérdés Dóri Instagram oldalára, ahol ezúttal öt kérdésre válaszolt. Természetesen ezen kérdés kapcsán is őszinte szavakat fogalmazott meg, ami nagyon fontos.

„Nehéz dönteni. Imádom, hogy milyen apja a kislányának. Szeretem a humorát, az erejét (lelki és fizikai egyaránt), a határozottságát, hogy igényes, mindig tiszta, jó illata van és jól öltözködik.” – fogalmazott Dóri.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Gázrobbanás történt egy 10 emeletes tapolcai társasház harmadik emeletén

Egy harmadik emeleti lakásban történt a gázrobbanás, ami miatt 198 embernek azonnal el kellett hagynia az épületet.

Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ben, Böde is betalált

Először kapott ki a Fradi az NB1-ben, az előző szezon nagy riválisa tett keresztbe a címvédőnek, akik így is maradnak az élen.