Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,59 Ft
Euró
401,33 Ft
Font
479,53 Ft
Bitcoin
62,812 $

Rácz-Gyuricza Dóra: „Te döntöd el, milyen kedved van”

Rácz Jenő felesége egy nagyon pozitív személyiség, de ezt nem jelenti azt, hogy ne lenne fáradt, frusztrált, vagy stresszes.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egyszerűen jól kezeli a dolgokat, és édesanyaként minden eddiginél többet tanult. Rengeteget változott, és változik továbbra is, ami jó dolog, hiszen ez fejlődéssel jár. Rácz Jenő mindenben mellette áll, aki kiváló apa és férj.

Dóri népszerű az Instagramon, ahol gyakran tart kérdezz-felelek órát, ezúttal 5 kérdésre válaszolt. Egy igencsak visszatérő kérdésre is válaszolt, aminek sokan örülhetnek, hiszen ezzel utat is mutathat. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

„Hogyan, vagy mivel motiválod magad, ha már eleged van mindenből?” – érkezett a kérdés Dóri Instagram oldalára. „Kb 20 ilyen kérdés érkezett. Tudom, most valami furcsa dolog van a levegőben, mindenkinek a környezetemben és úgy látom, nektek is nehéz időszakon kell átmenni, vagy legalábbis nyomott a hangulat…”

„Az egyetlen dolog, amit tehetünk, hogy eldöntjük, ma is, hogy csak azért is jó napunk lesz! Csak azért is mosolyogni fogok, csak azért is csinálok valamit, ami picit jobb kedvre derít, felhívok valakit, akit szeretek, eszem egy jót, és csak azért is sétálok egyet!”

„Te döntöd el, hogy milyen kedved van. Kitartást mindenkinek. Minden felhő felett süt a Nap.” – írta a válaszában Dóri, aki igyekszik pozitív maradni, és ezt a fajta életérzést, életfelfogást átadni másoknak.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Gázrobbanás történt egy 10 emeletes tapolcai társasház harmadik emeletén

Egy harmadik emeleti lakásban történt a gázrobbanás, ami miatt 198 embernek azonnal el kellett hagynia az épületet.

Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ben, Böde is betalált

Először kapott ki a Fradi az NB1-ben, az előző szezon nagy riválisa tett keresztbe a címvédőnek, akik így is maradnak az élen.