Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,031 $

Mardoll takarítás közben mutatta meg a formáját (fotók)

Mardoll takarítás közben sem unatkozik, és rengeteg rajongója van a közösségi médiában, sokan kedvelik a karakterét.

...svg content...Fotó: Instagram/Mardoll - Catherine Dederick
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ez a hétvége is aktív a hírességek világában, többen viszont nem Magyarországon tartózkodnak. Vasvári Vivien például az Egyesült Államokból jelentkezett, egészen pontosan Miamiból, ami az egyik legmenőbb helyszín.

Molnár Andi idehaza élvezi a nyarat, és egy olyan szexi ruhában láthattuk, mintha csak Wonder Womant láttuk volna. Lil G sem aprózta el a dolgot, a szombati szettje ugyancsak erős volt, sok dicséretet kap. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Vajda Luca úgyszintén, A Konyhafőnök sztárja és döntőse nemcsak az atlétikai világbajnokságon, hanem a Strandfesztiválon is felhívta magára a figyelmet. Tele vagyunk csinosabbnál csinosabb sztárokkal.

Nincs miért panaszkodnunk, jelenleg az időjárásra sem, amit többek között Mardoll, az X-Faktor és a Survivor korábbi versenyzője is igyekszik kihasználni. Imádja a jó időt, a hangulatot, és a szexi ruhákat.

Most épp egy egyrészes szettben köszönt be, takarítás közben. A tőle megszokott szexi stílusban jelentkezett, és lassan már 60 ezer követőt tudhat a neve mellett az Instagram oldalán, ami jónak mondható.

Már beszélni is lehet Ficóval, de az állapota továbbra is súlyos

Robert Fico szlovák miniszterelnök állapota stabilizálódott a második, hosszadalmas műtét után, ám továbbra is súlyos az állapota.