Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
457,34 Ft
Bitcoin
67,959 $

Így még nem láttuk megijedni Rácz Jenőt (videó)

Rácz Jenő azonban stabil maradt, sokan mások talán a telefonjukat is eldobták volna, ő azonban folytatta a beszélgetést.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Konyhafőnök számos különleges emlékezett hozott már Rácz Jenőnek, Sárközi Ákosnak és Fördős Zének. Egy trió, mely hosszú évek óta dolgozik együtt az RTL-nél, és egyúttal az egyik legsikeresebb műsorról beszélünk.

Barátok lettek a forgatások alatt, és noha három totálisan más karakterről beszélünk, jól működik a triójuk. Vannak közöttük viták a verseny alatt, de azok nem komolyak, és sokat is ugratják egymást. Soron kívül Fontos információ jött a kormányablakok nyitvatartásáról

Láthattuk, hogy milyen tüzesen vette kezdetét az új évad A Konyhafőnökben, miközben egy olyan nő is besétált a stúdióba, aki azt mondta, évekkel korábban Jenővel és Zé-vel is randizott. Zé pláne nem emlékezett a több mint 5 évvel ezelőtti találkozóra, ami miatt kissé kellemetlen helyzetbe került.

Volt olyan versenyző is, aki egy patkánnyal közösen érkezett meg a válogatóra. A folytatás is izgalmas lesz, és természetesen a kulisszák mögötti ugratások sem maradhatnak el, Zét végképp nem kell félteni.

Az alább látható videót nem kell magyarázni, Jenő viszont állta a sarat, függetlenül attól, hogy nem kicsit ijedt meg. Szerencsére a telefonja a kezében maradt, sokan mások valószínűleg eldobták volna.

Videón Kína sikeres landolása a Hold sötét oldalán

Pekingi idő szerint vasárnap reggel sikeresen landolt a Hold sötét oldalán egy kínai űrszonda, hogy kőzetmintákat gyűjtsön az egyre élesedő globális űrversenyben.