Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,06 Ft
Euró
385,47 Ft
Font
449,12 Ft
Bitcoin
65,896 $

Fél tonna nagy tisztaságú bolíviai kokaint foglaltak le Lengyelországban

A lefoglalt szállítmány feketepiaci értéke közel 15,4 milliárd forint.

...svg content...Fotó: Wikimedia Commons/Petty Officer 3rd Class Cory Booth
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Infostart Mariusz Kaminski lengyel belügyminiszter csütörtöki beszámolója nyomán jelentett arról, hogy egy 440 kilogrammos, mintegy 15,4 milliárd forintnak megfelelő feketepiaci értékű dél-amerikai kokainszállítmányt foglaltak le Lengyelországban.

A lengyel belügyminiszter a korábban Twitterként ismert X-en tett közzé egy bejegyzést, melyben beszámolt a dél-amerikai nyomozók közreműködésével folytatott akció eredményéről: Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Eközben a PAP lengyel hírügynökség arról jelentett, hogy a szállítmányt már két hónappal ezelőtt lefoglalták, ám a nyomozás érdekében még csak most tájékoztatták a hatalmas drogfogásról a nyilvánosságot.

A lengyel határőrség beszámolója szerint a kábítószer-szállítmány Bolíviából, Chilén keresztül érkezett a balti-tengeri Gdynia kikötőjébe, a csempészek pedig trópusi fából készült padlódeszkák között rejtették el a kokaint.

Arkadiusz Olejnik, a lengyel határőrség műveleti és nyomozói részlegének igazgatóhelyettese újságíróknak nyilatkozva azt is elárulta, hogy rendkívüli tisztaságú, adalékanyagoktól mentes kábítószerről van szó. A hatalmas fogással összefüggésben egy 46 éves férfit vettek őrizetbe, aki a Lengyelországon belüli szállításért felelt volna. Akár 15 évet is kaphat.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.