Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

Életét vesztette egy gyermek egy brit zenei fesztiválon

A gyermek rosszul érezte magát, s bár a mentősök a helyszínen ellátták, majd kórházba szállították, a gyermek később életét vesztette.

...svg content...Fotó: Unsplash/Aranxa Esteve
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Sky News jelentése szerint tragikus esemény történt a Shropshire-i Camp Bestivalon: a zenei fesztivált augusztus 17-20. között tartották a Weston Parkban, ahol többek között a Rudimental és Sophie Ellis-Bextor is fellépett.

A staffordshire-i rendőrség közölte, hogy a rendőröket szombaton kora reggel hívták ki, miután bejelentést kaptak egy rosszul lett gyermekről. A rendőrség közleményében megosztotta: Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

„A gyermeket a helyszínen ellátták, majd kritikus állapotban kórházba szállították. Sajnos a gyermek nem sokkal később elhunyt.”

A rendőrség közleményében hozzátette, hogy a haláleset körülményeinek tisztázása folyamatban van. A tragédia kapcsán megszólalt a fesztivál szóvivője is, noha friss információkkal nem tudott szolgálni annak kapcsán, hogy mi okozhatta a gyermek halálát:

„Egy gyermek péntek este rosszul lett, és miután a helyszínen azonnali orvosi ellátásban részesült, mentőautóval kórházba szállították, ahol tragikus módon elhunyt. Legmélyebb együttérzésünket fejezzük ki a családnak ebben a szörnyű időszakban, és továbbra is támogatni fogjuk őket, ahogy csak tudjuk.”

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.