Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Suba Fruzsi még mindig rendkívül vonzó

A Nagy Ő korábbi versenyzőjét nem egy műsorban tudnánk elképzelni, kezdve a Farm VIP-vel, és így tovább.

...svg content...Fotó: Instagram/Suba Fruzsina
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Suba Fruzsi központi karaktere volt a 2022-es A Nagy Ő-nek, amiben Árpa Attiláért küzdöttek a lányok. A végén ugyan csak egyvalaki nyerhette meg a versenyt, Attila és a győztes hamar arra az elhatározásra jutottak, hogy nem lesznek egy pár.

Legutóbb pedig már Jákob Zoltán, Magyarország egyik leggazdagabb embere volt A Nagy Ő. Hosszú hetekkel ezelőtt értek véget a forgatások, de még nem kerültek adásba az új részek, viszont többek között azt is tudni, hogy minden eddiginél többen jelentkeztek a műsorba. Soron kívül Így változik a boltok nyitvatartása október 23-án

Nők ezrei akarhattak megismerkedni Zoltánnal, akinek nem lehetett könnyű dolga. Kíváncsiak vagyunk, voltak-e visszatérők a korábbi évadokból, mert érdekes lenne, hamarosan erre a kérdésre is választ kaphatunk.

Fruzsit sokan kedvelték, aki keményen odaszólt, ha szükség volt rá. Nem kellett félteni, az egyik leghatározottabb karaktere volt a versenynek, és más műsorban is el tudnánk őt képzelni a jövőben.

Egy nagyon csinos, igényes és trendi nőről beszélünk, aki minden eddiginél látványosabb formában van. Az alább látható fotó is pontosan erről árulkodik, rendkívül szexi vonalakkal rendelkezik.

Deutsch Tamás: vérlázító provokációra készülnek Gyurcsányék

Deutsch Tamásnál többszörösen betelt a pohár Gyurcsány Ferencék miatt, szerinte megint hazudnak reggel, éjjel meg este.

Meglepően sokan kihagyják a kézmosást mosdóhasználat után

Emellett az is valószínűsíthető, hogy azok közül, akik kezet mosnak WC után és ebéd előtt, sokan nem figyelnek oda az alaposságra sem.

Szarvast gázoltak Piliscsabánál, kocsi alá került az állat

Súlyos baleset történt Piliscsabánál, ahol két gépkocsi is érintett volt egy szarvas elgázolásában, aki minden bizonnyal nem élte túl az ütközést.