Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,59 Ft
Euró
387,76 Ft
Font
452,50 Ft
Bitcoin
66,442 $

Jennifer Lopez ismét megmutatta, mennyire fiatalos

Az emberek folyamatosan megpróbálják kitalálni, mitől ennyire fiatalos Jennifer Lopez, de nincs könnyű dolguk.

...svg content...Fotó: Instagram/Jennifer Lopez
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jennifer Lopez nagyon boldog életet él Ben Affleck oldalán, akivel 1 éve házasodott össze. Ennek alkalmából eddig nem látott fotókat osztott meg az esküvőről, ami remekül sikerült, és igazi hollywoodi sztárként adták össze a két világsztárt.

A rajongók is boldogok voltak, de már 20 évvel ezelőtt is valami hasonlót vártak, ám akkor szétment a sztárpáros. JLO és Ben családot alapítottak, viszont nem együtt, ugyanakkor így is teljes az életüket. Soron kívül Belső vizsgálat indult a rendőrségnél a Magyar Péterről kiszivárgott jelentés miatt

Ettől függetlenül érdekes lett volna látni, hogyan alakul az életük, ha anno összeházasodnak és közös családot alapítanak. A sors néha másképpen alakítja a dolgokat, de akik összetartoznak, azok idővel visszatalálnak egymáshoz.

A rendkívül fiatalos Jennifer Lopez boldog, hogy újra Ben oldalán élheti az életét, bár korábban is beszéltek. Nem volt közöttük 20 év szünet, csak a kapcsolatukban, viszont szerelmük lángja nem aludt ki.

Közben egyre többen és többen tippelgetnek, mitől ennyire fiatalos Jennifer, mint azt láthatjátok azon a közeli fotón is, amit nemrég osztott meg az énekesnő. Már több mint 251 millióan követik az Instagramon, amivel ott van az élmezőnyben.