Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,48 Ft
Euró
400,15 Ft
Font
480,49 Ft
Bitcoin
61,193 $

Rácz Jenő szerint az egyik versenyző meggyalázta az alapanyagot

A Konyhafőnök egy kemény verseny, és nincs helye benne olyan versenyzőknek, akik semmilyen módon nem tudnak bánni egy hallal.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Konyhafőnök legújabb évadában is sok érdekes tehetség mutatkozott be, de ezzel együtt komoly is rajtuk a nyomás. Egyre látványosabb módját választották a bemutatkozásnak, miközben Sebestyén Balázs is feltűnt az éterben.

Fördős Zé pedig szinte egyáltalán nem emlékezett az egyik randipartnerére, ami miatt kissé kényelmetlenül érezte magát. Ugyanakkor hangsúlyozta, nem fog kivételezni a nővel, erről szó sem lehet. Soron kívül Fogdából hívta össze Óbuda alakuló ülését Kiss László

A folytatás is izgalmasan alakult, Rácz Jenő és Sárközi Ákos gyorsan párbajoztak egyet. A nézők nagyon élvezhették a show-t, miközben az egyik versenyzőnek szinte azonnal fel kellett adnia a versenyt.

Ennek egyszerű oka volt, Jenő szerint meggyalázta az alapanyagot, semmilyen módon nem tudott bánni a hallal. Ennek látható jelei voltak, így nem okozhatott nagy meglepetést, hogy távoznia kellett.

A jubileumi évad szabályai alapján a játékosoknak elég egy rossz döntés, és máris szertefoszlanak az álmaik. Sárköz Ákosnak és Rácz Jenőnek elég volt egy pillantást vetnie az egyik versenyző munkafelületére, hogy tudják, nincs helye a versenyben – írja az RTL Magyarország.