Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,51 Ft
Euró
385,92 Ft
Font
449,95 Ft
Bitcoin
62,757 $

Megszületett Rihanna és A$AP Rocky második közös gyermeke

Másodjára is anya lett a világsztár, aki ezúttal is kisfiúnak adott életet.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Caroline Brahman
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

A TMZ írta meg, miszerint megszületett Rihanna és A$AP Rocky második közös gyermeke is. A lap forrásai szerint az énekesnő még augusztus 3-án, Los Angelesben hozta világra a kisfiút, akinek a neve R betűvel kezdődik.

A világsztár még februárban, a Super Bowl félidei showjában tartott fellépésekor jelentette be, hogy újra gyermeket hord a szíve alatt. Utoljára pedig nyáron készültek róla képek, miután párjával utazgatni kezdtek. Már akkor látható volt, hogy Rihanna várandóssága vége felé jár. Soron kívül Nincs megállás az esküvők árának emelkedésében

De a róla készült fehérneműs fotók is erre engedtek következtetni, amelyeken az énekesnő büszkén mutatta meg kerekedő pocakját. A rajongói közül sokan dicséretekkel halmozták el, de olyan is voltak, akik túlzásnak tartották az ilyen jellegű fotósorozatot.

Mint ismert, a sztárpár első gyermeke 2022. május 13-án született, aki az RZA Athelston Mayers nevet kapta, a Wu-Tang Clan nevű híres hiphop-banda alapítója előtt tisztelegve. Minden bizonnyal igazán örül neki, hogy nagytestvér lett, mint ahogyan a szülei is, hogy újabb taggal bővült a család.

Több mint 20 hajó égett porrá Horvátországban egy kikötőtűzben (fotók)

Nagy tűzvész pusztított Horvátországban az Isztriai-félszigeten, Medulin üdülőváros kikötőjében, aminek következtében több mint 20 hajó semmisült meg.

Zinedine Zidane 51 évesen is zseni a pályán (videó)

Ebből is látszik, hogy Zinedine Zidane ideje korán vonult vissza, aki még 51 évesen is fitt, és látványos dolgokra képes a labdával.