Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,05 Ft
Euró
385,47 Ft
Font
449,36 Ft
Bitcoin
66,014 $

Elfogtak egy 12 éves fiút, aki fegyverrel próbált autót lopni Washingtonban

Egy nő értesítette a hatóságokat, hogy a gyanúsított odalépett hozzá és a kulcsait követelte, miközben egy lőfegyvernek látszó tárgy is volt nála.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

A helyi rendőrség közölte, miszerint letartóztattak egy 12 éves fiút egy Washingtonban történt fegyveres autólopással összefüggésben. Hozzátették, a kiskorút mindemellett engedély nélküli fegyvertartással is vádolják.

Kifejtették, miszerint az incidens vasárnap délután egy óra körül történt Washington D.C. délkeleti részén. Egy nő értesítette a hatóságokat, hogy a gyanúsított odalépett hozzá és a kulcsait követelte, miközben egy lőfegyvernek látszó tárgy is volt nála. Soron kívül Robert Fico már nincs életveszélyben

Elmondása szerint épp leparkolt, kicsatolta a biztonsági övét és kiszállt a járművéből, hogy egy közelben lévő étterembe menjen, ekkor került sor az autórablási kísérletre. Ám amikor a fiú rájött, hogy nem fogja megkapni az autó kulcsait, ijedten elfutott – írta a Fox News.

„Igazából eléggé megrázott a dolog. Nem igazán tudtam, mit érezzek. Egyszerűen lefagytam”

– fogalmazott a nő.

A kiérkező rendőrök nem sokkal később őrizetbe vették a gyanúsítottat és kiderült, hogy valóban lőfegyver volt nála. Illetve megerősítették, hogy fegyveres autórablással és engedély nélküli fegyvertartással is vádolják.

16 nő vádolja szexuális zaklatással David Copperfieldet

Tizenhat nő vádolta meg David Copperfield bűvészt szexuális visszaéléssel és helytelen viselkedéssel.

Válogatás nélkül késelt embereket egy férfi Svájcban a nyílt utcán

Ezúttal Svájcban történt késes támadás, aminek következtében többen megsérültek, akiket jelenleg kórházban ápolnak.

Megint gázolt a vonat, most Pátrohán

Ezúttal Pátrohán gázolt a vonat, melynek körülményei egyelőre nem tisztázottak, de ez már a sokadik ilyen eset rövid időn belül.