Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,035 $

Különös sírfeliratokkal vannak tele a kisállattemetők Amerikában

Egy blog gyűjti össze a legmeghökkentőbb darabokat.

...svg content...Fotó: Unsplash
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az elmúlt harminc évben Magyarországon is létrejöttek kisállattemetők, a tengerentúlon azonban jóval több helyen létesítettek kisebb-nagyobb, főleg kutyáknak és macskáknak végső nyughelyet adó sírkerteket.

Itt szeretett házikedvenceiket temethetik el a gazdik, akik legtöbbször egyfajta családtagként tekintenek négylábú barátaikra, ezért is érhető, miért szeretnének emberekhez méltó módon végső búcsút venni tőlük.   Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Ám egyesek ezt egészen különös módon teszik meg, amit a creaturecrypts nevű Instagram-oldal fotói is bizonyítanak, ebből válogatott most néhány „gyöngyszemet” a 24.hu.

Ezeken a képeken ugyanis olyan sírkövek láthatók, amelyek által úgy tűnik, nem volt épp leányálom az élet a házikedvenc mellett, de ettől függetlenül gazdái számára fontos volt az érintett négylábú.

„Szörnyű háziállat volt, de mi így szerettük”:

“Az ördögi macskánk már angyalokat támad meg”:

„Szemét – örökké szeretünk”:

Míg mások gyermekükként szerették kiskutyájukat (bár az kérdéses, az eb mennyire örült, amikor felöltöztették a képen szereplő ruhácskába):

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.