Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,93 Ft
Euró
386,66 Ft
Font
450,74 Ft
Bitcoin
65,407 $

Vajda Luca új bikinis fotói több mint beszédesek

Több mint beszédes formában van Vajda Luca, aki egy igazán vidám, életrevaló karakter, miközben a nap 24 órája is kevés lenne számára ahhoz, hogy a dolgai végére érjen.

...svg content...Fotó: Instagram/Vajda Luca
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokan ismerhetik Lucát A Konyhafőnökből és a Mestercukrászból, mindkét műsorban letette a névjegyét. Tipikusan egy olyan karakter, akit egyéb más műsorban is el tudnánk képzelni, kezdve az Exatlonnal, a Dancing with the Starsszal, a Survivorrel, és így tovább.

Miután váltottunk vele pár szót, abszolúte megbizonyosodtunk arról, hogy ő valóban ilyen vidám karakter, a legkisebb mértékben sem játszik szerepet, ami egyre ritkább. Értékes és érdekes személyiség, akit érdemes követni a közösségi médiában. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

A nap 24 órájában topformában van, sokat is tesz ezért, rengeteget edz, egészségesen táplálkozik, de ez nem kényszer számára. Ilyen életet él, sportolóként, és közben kihozza magából a maximumot – külsőleg és belsőleg is.

Kedveljük őt, és mint azt említettük, nem kellett csalódnunk benne. Mostanában érezhetően feljebb kapcsolt a közösségi médiában, a mallorcai nyaralása alatt is aktív maradt, és újabb bikinis fotókkal köszönt be.

A dicséretek sem maradtak el, és minden szemmel egy igazán csinos nőről beszélhetünk. Az alább látható fotók pedig megerősítik, Luca sportos, örökmozgó életmódja több mint kifizetődő tud lenni.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.