Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,659 $

Tóth Gabi videóban üzent, felszeli az ország kenyerét

Tóth Gabi boldogan üzent a videójában, miközben temérdek kritika, támadás éri, talán minden eddiginél nagyobb gyűlölet veszi körül.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi sokaknál kihúzta a gyufát a válásával, aminek részleteit azonban továbbra sem ismerhetjük. Eddig is sokan voltak, akik gyűlölettel voltak felé, és most, hogy hirtelen már nincs együtt Krausz Gáborral, újabb támadási felületet találtak rajta.

A legutóbbi üzenetét is igencsak kétkedve fogadták, megint csak megkérdőjelezték a hitét, és sorra támadják, többek között ismert emberek is. Nagy a nyomás Gabin, aki azonban nem vonul háttérbe, folytatja a koncertjeit. Soron kívül 43 évig volt börtönben jogtalanul egy nő, hamarosan szabadlábra kerülhet

Hamarosan újra fellép, és talán ismét üzen valamit, mint legutóbb. Erősen kiforgatták a legutóbbi üzenetét a színpadról, és hogy erre fog-e reagálni, nem tudni, ahogyan azt sem, a nagy nyomás milyen hatással van az állítólagos kapcsolatára.

Többen írják, hogy Gabi szerelmes, és új kapcsolata van. A fiatal fiúról is sokat cikkeznek, a kommentelők, őt sem kímélik, de ez nem okozhat meglepetést, láthattuk, hogy az emberek mit műveltek Kulcsár Edináékkal.

Az énekesnő jelenleg is úton van, videón keresztül üzent, melynek végén megerősítette, fel fogja szelni az ország kenyerét. Tehát igazak a hírek, Gabi felszeli az ország kenyerét, a videót pedig erre a linkre kattintva érhetitek el.

Ennyi idejük maradt a jelölteknek leszedniük a választási plakátokat

Hamarosan minden pártnak le kell szednie a választási plakátjait, amit törvény ír elő, kezdve a meghatározott idővel, ami rendelkezésükre áll ehhez.

Kleinheisler tudja, min ment el a meccs Svájc ellen

Kleinheisler László sem érti igazán, mi történhetett a magyar válogatott Svájc elleni mérkőzésének első 45 percében.

Ezekkel a gólokkal kaptak ki Szoboszlaiék Svájc ellen (videó)

Nagyon rosszul kezdődött a magyar válogatott számára a 2024-ers Európa-bajnokság, ugyanakkor még mindig van hátra két mérkőzés.