Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Horváth Gréta elárulta, miktől retteg

Horváth Gréta egyre többet árul el magáról, miközben ő is változik, fejlődik, igyekszik leküzdeni a félelmeit.

...svg content...Fotó: Instagram/Horváth Gréta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, Horváth Gréta Egyiptomba utazott, ahol különleges élményekben lehet része. A mindig rendkívül vonzó hírességnek is vannak félelmei, ugyanakkor egyre kisebb a lista.

Erőt vett magán, és azon is dolgozik, hogy leküzdje ezeket a félelmeket. Azok, akikben hasonló félelmek dolgoznak, pontosan tudják, hogy mindez milyen frusztráló tud lenni, de nem is lehetetlen túljutni rajtuk. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

„Vannak dolgok amiktől rettegek. Biztos vagyok abban, mindannyian félünk valamitől! Ki az állatoktól, madaraktól, gyorsaságtól, repüléstől. Órákig lehetne sorolni hány féle félelem létezik.” – írta a posztjában Gréta.

„Érzelmi, fizikai. Agyaltam azon, hogy vajon a nagyon erős félelmet mind egyformán érezzük? Ugyan azt a fojtást, szívdobogást, kényelmetlenséget, esetleg pánikot, hideget, hol meleget tapasztaljuk?”

„Vannak olyan félelmek amibe az egyik ember képes lenne belehalni, míg a másik csak legyint egy nagyot, hogy ugyaaaan mááár…. Mondom nálam mi a helyzet. Mióta az eszemet tudom, félek és egyenesen rettegek a magasságtól, mélységtől.”

„Nekem ez a két dolog, egy és ugyanaz! A mélységhez még pluszban társul egy víz para is. A magassághoz pedig a zuhanás érzés mellé a gyorsaság. Igen, fura vagyok! A fogorvost már nem sorolom ide, mert az leküzdöttem, az késznek titulálom.”

„Megbeszéltem magammal, hogy sűrűn hagyom majd el azt a bizonyos kényelmi zónát. Egyrészt mert ezzel kapcsolatban sok terhet le tudok venni magamról, Némi koncentrációval, fókuszáltsággal és magamba vetett hitemmel. Klasszul hangzik igaz? Ez nem egyik napról a másikra sikerül, de tanulható. Ahogy az öngondoskodás, önszeretet is, amiben kezdek elég klasszul boldogulni.”

„Tegnap túljutottam az egyik parám leküzdésének kezdeti sokkján. Jöhet a következő etap! Igyekszem majd dokumentálni nektek a helyi történéseket ezzel kapcsolatban, és bízom benne inspirációt is találsz majd és gyűjteni tudsz te is némi bátorságot a saját életedben lévő félelmek leküzdéséhez, felülírásához. Hamarosan érkezem ezzel a történettel!”

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.