Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,18 Ft
Euró
386,57 Ft
Font
454,40 Ft
Bitcoin
69,434 $

Vasvári Vivien tisztázott egy kérdést a gyerekei kapcsán

Vannak, akik igyekeznek minden módon belekötni Vasvári Vivienbe, aki ezúttal is higgadtan válaszolt a kérdésre.

...svg content...Fotó: Instagram/Bodnár Vivien
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vasvári Vivien hamarosan világra hozza a harmadik gyermekét, aki kisfiú lesz. Nagyon várja már ezt a pillanatot, és régóta érett benne a gondolat, hogy szeretne még egy babát, ami most megadatik a férjével.

A rendkívül stílusos és csinos édesanya imád anyának lenni, nagy családban élni. Mindenük megvan ahhoz, hogy boldogok legyenek, és időről időre Vivien első két gyermekét is láthatjuk a közösségi médiás tartalmakban. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

„Miért használod fel a gyermekeidet a reklámokhoz?” – érkezett a kérdés Vivienhez az Instagram oldalán. Mint mindig, Vivien most is nagyon őszintén, egyenesen válaszolt a kérdésre, ami kissé provokatívnak tűnt.

„Jelenleg ebben az évben egyetlen egy reklámban szerepelnek, az pedig a Bambini fashion. Így ezt a „reklámokat” nem nagyon értem! De a kérdésedre a válasz…” – folytatta a posztjában Vivien az oldalán.

„Előtte meg vannak kérdezve, hogy szeretnének-e. Ariana alapból már egy nagyon csajos kislány, imád öltözködni, így magának válogat ruhákat is. Edward szintén szeret válogatni magának ruhákat, cipőket, így ez nem is kérdés.”

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.