Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,31 Ft
Euró
387,03 Ft
Font
451,18 Ft
Bitcoin
66,109 $

Jennifer Lopez maga a stílus

Jennifer Lopez ördögien jól néz ki, és úgy tűnik, az augusztus hónapja is nagyon sűrű, amiből még mindig van pár nap.

...svg content...Fotó: Instagram/Jennifer Lopez
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A hírességek élete sokszor egészen más, mint a miénk, de ez így jó. A közösségi média elterjedésével pedig még nagyobb lett a differencia, legalábbis abból a szempontból, hogy betekintést nyerhetünk a kulisszák mögé.

A magyar hírességek is jól érzik magukat, Török Livi például az év egyik legvonzóbb bikinis fotójával hívta fel magára a figyelmet. Horváth Gréta mindeközben Egyiptomban élvezi az életet, és egy hosszabb beszámolóval jelentkezett. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

Ördög Nóriék még messzebbre utaztak, addig Schumacher Vanda párt választott, és ki tudja, mit hoz a jövő számára. Rácz Jenő feleségének élete sem unalmas, de nem feledkezik meg álmai építéséről.

A nyár közben szép lassan továbbáll, a jelenlegi eső pedig megmutatja, mennyire gyenge az idei szezon. Szőke Zsuzsi formája viszont bombaerős, hozzá hasonlóan Koroknyai Virág is gyönyörű vonalakat tudhat magáénak.

A világsztárok közül továbbra is Jennifer Lopez viszi a prímet, legalábbis ott van a legjobbak között. Egyre több és több évet tagadhat le a korából, az alább látható fotók is pontosan erről árulkodnak.

Azahriah: Magyar Péter egyszerre kritizálja a Fideszt és a DK-t, ilyen még nem volt

Az egyik legnépszerűbb hazai előadó egy podcastben osztotta meg véleményét Magyar Péter kapcsán.