Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Demeter Szilárd Tóth Gabi válásáról: csak a Jóisten ítélkezhet a bűnös fölött

Úgy véli, Tóth Gabi nem lesz jobb vagy rosszabb énekesnő attól, hogy a szerelmi élete hogyan alakul.

...svg content...Fotó: Tóth Gabi koncertje a marosszentgyörgyi Vibe fesztivál UBM Mainstage.-én 2023. július 7-én. MTI/Kiss Gábor
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Múlt héten derült ki, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata véget ért, hat év házasság után a válás mellett döntöttek. Azt nem tudni, mi miatt szánhatták el magukat erre, de a téma kapcsán több pletyka is szárnyra kapott, mint például az, hogy megcsalás állhat a háttérben, az énekesnő pedig már valaki mást szeret.

Csak a felek tudhatják, mi az igazság, az viszont kétségtelen, hogy mindkettőjük számára kislányuk, Hannaróza a legfontosabb, miközben a karrierjükre is koncentrálniuk kell. Hiszen a sztárséf a TV2-n lesz látható egy gasztroműsorban, az énekesnő pedig a fellépései mellett a Sztárban sztár leszek! zsűriszékébe ül majd. Soron kívül Orbán Balázs szerint nem fog sikerülni Magyar Péterék terve

A Népszava pedig Demeter Szilárdot, a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) főigazgatóját kérdezte meg, mit gondol arról, hogy az énekesnő korábban a keresztény családi értékek mellett kampányolt, és ehhez képest (a híresztelések szerint) megcsalhatta a férjét.

Ő erre azt felelte, Tóth Gabi nem lesz jobb vagy rosszabb énekesnő attól, hogy a szerelmi élete hogyan alakul. Hozzátette, „a kereszténység lényege éppen abban áll, hogy csak a Jóisten ítélkezhet a bűnös fölött életútjának végén. Ráadásul a bűnös számára is lehetőség nyílik a bűnbocsánatra” – fogalmazott a portálnak, amelyből az Index szemlézett.

Majd arra utalt, „egyszerű halandóként nem lépnék az Úr helyére megítélni eleveneket és holtakat, ezt majd Tóth Gabi rendezi a Fennvalóval az utolsó ítélet napján”. Illetve arra a kérdésre, Tóth Gabit továbbra is „elképesztő jó énekesnőnek” tartja-e, azt mondta, „személyes véleményem szerint Tóth Gabi továbbra is rendkívül jó hanggal megáldott, kiváló énekesnő”.

Kiderült, mekkora tömeg gyűlt össze Orbán Viktor ünnepi beszédén

A vártnál is nagyobb tömeg gyűlt össze Orbán Viktor ünnepi beszédén, amire rengetegen voltak kíváncsiak.

Eljött a nagy nap, Szoboszlai a Lipcse ellen fog játszani a Bajnokok Ligájában

Ez egy nagyon különleges este lehet Szoboszlai Dominik számára, ugyanis korábbi csapata ellen fog játszani a Bajnokok Ligájában, akik fontosak maradtak számára.