Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,91 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,79 Ft
Bitcoin
69,284 $

Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz – hatalmas siker a mozikban

Az új tini nindzsák belopták magukat a nézők szívébe, a mozikasszáknál pedig mindössze két hét alatt közel 100 millió dolláros bevétel hozott a film.

...svg content...Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz
Kult

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Jól teljesít az éles versenyben a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz, két hét alatt megközelítette a 100 millió dolláros álomhatárt. A kritikusok egybehangzó véleménye szerint ez a franchise legjobb darabja, a film ennek megfelelően 96 százalékon áll a RottenTomatoes kritikai portálon.

És van a mutáns teknőcök történetében egy nem kis csavar – mármint kereskedelmi szempontból. Negyvenéves márkáról van, amely szinte a világon mindenhol több korosztályban is jól ismert, ezért az új film hónapokkal korábban megkezdődött hírverése úgy megdobta a teknőcökkel kapcsolatos termékek eladását, hogy az összeg már meghaladja az egymilliárd dollárt. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Olyan globális óriások működnek együtt a márkával, mint a Pizza Hut – a tini nindzsák ugyebár nagy pizzarajongók –, az Xbox és a LEGO, a kisebb cégekről nem is beszélve – írja a UIP-Dunafilm.

Tehát nem meglepetés, hogy a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz rebootnak készült, vagyis újraindítják a mozis sorozatot a szemlátomást bevált új koncepció alapján, amely szerint a nindzsák viccesebb és lazább tinik, mint eddig bármikor. (Teeage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem – már a hazai mozikban!)

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.