Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

Szőke Zsuzsi lábformája szimplán tökéletes

A Dancing with the Stars profi táncosnője jobbnál jobb formákat mutat, soha nem láttuk ilyen jó formában, mint most.

...svg content...Fotó: Instagram/Szőke Zsuzsanna
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Szőke Zsuzsi sokak nagy kedvence, és noha csak a második évadban mutatkozott be a Dancing with the Starsban, szinten azonnal az élre került a tévénézők listáján. Már a puszta megjelenésével kitűnik a tömegből, és egy igen különleges báj veszi körül.

Ezzel együtt egy több mint profi táncosról beszélünk, aki úgy mozog a színpadon, mint csak kevesen. Élményszámba megy nézni, ahogyan táncol, és szerencsére egy ideje rátalált a szerelem, már nagyon megérdemelte. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Zsuzsi azóta még többet mosolyog, eddig is ragyogott, ám a 2023-as éve sok szempontból messze felülmúlhatja a tavalyi évet. Sokan szakítottak tavaly és idén a hírességek világában, de ezzel együtt új szerelmek is születtek.

Csuti is boldog, aki korábban Kulcsár Edina férje volt. Legutóbb Párizsból üzent a szerelmével, akivel harmonikus kapcsolatban él, és minden jel arra mutat, hogy a boldogságuk határtalan, az hosszú távra szól.

Zsuzsinál is ezt látni, és természetesen ő is igyekszik pihenni, kihasználni a nyári szezon végét. Továbbra is furcsa az idő, de amikor szerelmesek vagyunk, ez sem ronthatja el a kedvünket, ahogyan Zsuzsi formáját sem.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.