Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,881 $

Az Apple alacsonyabb eladási számokat vár az iPhone 15-től

Ilyet sem gyakran hallani a techóriástól, ám úgy tudni, hogy a vállalat arra számít, az Iphone 15 szériából kevesebb fogy majd, mint elődjéből.

...svg content...Fotó: Unsplash/Victor Carvalho A kép illusztráció.
Mobil

Borbély Fanni

Szerkesztő

A GSMArena értesülései szerint az Apple arra számít, hogy a hamarosan debütáló iPhone 15 széria nem fogy majd olyan jól, mint az iPhone 14: ez az értesülés pedig egybeesik Ming-Chi Kuo e hónap eleji előrejelzésével, ugyanakkor szöges ellentétben áll egy korábbi jelentéssel, mely szerint az iPhone 15 teljes szállítása várhatóan stabil marad.

A legfrissebb információk Jeff Pu elemzőtől származnak, akinek becslései szerint az Apple megrendelései 83 millióról 77 millió darabra csökkentek az év végére az ellátási problémák, valamint a szokásosnál alacsonyabb kereslet miatt. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Az elemző jelentésében többek között kitért a Sony CMOS kameraérzékelőivel kapcsolatos problémákra, valamint a Pro modellek új titániumkeretére és a vékonyabb keretű új kijelzőre is. Ezek alapján úgy tűnik, hogy eme alkatrészek gyártása komolyabb akadályt jelent a vállalat számára.

Iparági pletykák szerint az Apple tisztában van a várható nehézségekkel, és a közelmúltbeli adatok nyomán kevesebb eladásra számít az általános piaci körülmények és az iPhone 15 Pro és Pro Max esetében tervezett jelentős áremelés nyomán.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.